First slide

RIZBA - Mjesto gdje zajedno stvaramo budućnost

Ukoliko tražite vrhunski dizajniran namještaj po mjeri, onda ste na pravom mjestu! Naša firma, Rizba d.o.o., specijalizovana je za izradu unikatnog namještaja po mjeri već više od tri decenije. Naša strast prema izradi namještaja odražava se u našim proizvodima, a to su elegantni, funkcionalni i kvalitetni komadi koji će biti savršen dodatak svakom domu ili poslovnom prostoru. Mi razumijemo da je svaki prostor jedinstven i zato se trudimo da dizajniramo namještaj koji odgovara Vašim potrebama, željama i stilu života. Naš tim stručnjaka za dizajn namještaja i majstora za izradu posjeduje dugogodišnje iskustvo u obradi drveta, a mi koristimo samo najkvalitetnije materijale. Naši proizvodi se izrađuju sa velikom pažnjom i preciznošću, kako bi ispunili Vaša očekivanja. Naš proizvodno-prodajni asortiman čini namjestaj za stambene i poslovne prostore, od masivnog drveta i pločastih materijala. Takodje, imamo široku ponudu unutrašnjih vrata – masivna, intarzijska i profilisana. Sa zadovoljstvom možemo reći da smo jedna od najuspješnijih kompanija u proizvodnji namještaja, unutrašnje stolarije i obrade drveta. S našim iskusnim timom stručnjaka, visokokvalitetnom opremom i pažljivim odabirom materijala, uvijek se trudimo osigurati da naši proizvodi budu najbolji na tržištu.

Oslanjajući se na saradnju i dijeljenje ideja kako bi se stvorilo nešto novo i inovativno trudimo se da budemo mjesto gdje zajedno stvaramo budućnost. Predanost kvalitetu, dizajnu i zadovoljstvu klijenata čini nas liderom u industriji. Naša misija je stvoriti namještaj koji će trajati i biti prenijet generacijama, te izgraditi dugoročne odnose s našim klijentima. Naš cilj je pružiti Vam najbolje moguće iskustvo prilikom izrade namještaja po Vašim željama, počevši od dizajna, pa sve do isporuke i montaže. Dugogodišnja saradnja sa arhitektama i dizajnerima enterijera omogućava nam da stvaramo jedinstvene proizvode koji se savršeno uklapaju u njihove vizije i projekte. Zajedno radimo na prilagođavanju našeg dizajna i proizvodnje kako bi se postigao optimalan rezultat za svakog klijetna. Posvećenost klijentima i kvalitetu rada osigurava da uvijek ispunimo njihova očekivanja. Nastojimo izgraditi dugoročne odnose s našim klijentima, pružajući im personalizovana rješenja i prateći ih u svakoj fazi proizvodnje, od konceptualizacije do isporuke. Naš tim stručnjaka ima visoku motivaciju, što nam omogućava da se kontinuirano razvijamo i unapređujemo naše proizvode i usluge. Uvijek se trudimo biti pouzdan partner za naše klijente i zajedno gradimo uspješne projekte. Kontaktirajte nas danas i dopustite nam da Vam pomognemo u stvaranju savršenog prostora.

Tajna je u detaljima

U poslovanju, kao i u životu, često se čini da su velike stvari ono što se stvarno računa. Međutim, naša firma veruje da je tajna u detaljima. Svaki mali element naših proizvoda je pažljivo osmišljen, dizajniran i izrađen kako bi se postigao najviši kvalitet i estetika. Naša posvećenost detaljima je ono što nas čini vodećim u industriji, a to se ogleda u zadovoljstvu naših kupaca i našoj dugogodišnjoj tradiciji kvaliteta.

Ideje nemaju granicu

Firma smo koja vjeruje u kreativnost i inovativnost, te težimo ostvariti vizije arhitekata i klijenata bez ograničenja. Ideje arhitekata nemaju granicu, te se prilagođavamo i realizujemo njihove ideje kroz namještaj po mjeri. Sarađujući s arhitektima i dizajnerima enterijera, imamo priliku stvarati jedinstvene i funkcionalne komade namještaja koji se savršeno uklapaju u određeni prostor. Kreativnost arhitekata, naše znanje i iskustvo u proizvodnji namještaja mogu se sjediniti kako bi se stvorio vrhunski i inovativni proizvod.

Namještaj kao umjetnost

Namještaj može biti mnogo više od običnih predmeta koji se koriste u svakodnevnom životu. U rukama stručnih dizajnera i majstora, on postaje umjetničko djelo koje odražava kreativnost, originalnost i visok stepen zanatske vještine. Kao takav, namještaj može biti prekrasan primjer vrhunske umjetnosti koja kombinuje funkcionalnost, estetiku i tehničku izvedbu. Upravo zato, ako želite da Vaš dom bude okružen umjetnošću, razmislite o namještaju kao umjetnosti i odlučite se za jedinstvene i originalne komade koji će trajati kroz generacije. Zajedno stvarajmo umjetnost!

First slide

GDJE SE NALAZIMO

LOKACIJA

Kontakt

Industrijska zona Vijaka, Prnjavor

Logo footer

Pratite nas i na