Slika 1
Slika 3

ZAJEDNO KROZ VRIJEME

Sa radom smo započeli davne 1999. godine vođeni vizijom proizvodnje kvalitetnog namještaja, inovativnog dizajna, a po prihvatljivim cijenama. Ta nas ideja vodi i danas kada u našoj firmi u Prnjavoru, koji se proteže na 2000 kvadratnih metara, zapošljavamo preko 20 ljudi. Ponosni smo što smo prepoznati kao lideri u ovom poslu i što naši komadi namještaja krase mnoge enterijere kako javnih tako i privatnih prostora, što je rezultiralo kontinuiranim rastom te velikom potrebom za talentovanim, ambicioznim i vrijednim zaposlenicima.

First slide

Pridružite se našem timu

Svaki dan preko 20 zaposlenika dolazi na posao sa željom da našim kupcima pruže najbolju udobnost i kvalitet svakog našeg proizvoda. Mi smo svjesni da su zaposlenici naša najveća dragocjenost, da su njihove vještine i znanja neophodne za ostvarivanje poslovnih ciljeva zato uvijek poštujemo lične želje i ambicije svakog zaposlenika i trudimo se da obezbijedimo najbolje uslove. U potrazi smo za stručnjacima koji su voljni dalje razvijati svoje sposobnosti, ali i početnicima koji kod nas mogu profesionalno sazrijevati. Timski rad, posvećenost poslu, te osobna inicijativa osobine su koje posebno cijenimo i nagrađujemo.Šta god radili, nikada ne prestajemo biti znatiželjni, žedni novih ideja i novih iskustava. Prihvatamo različita mišljenja, a i pristupe znajući da će nas dovesti do boljih rješenja svakodnevnih zadataka i izazova.

Želite raditi u renomiranoj i uspješnoj kompaniji sa stalnim rastom i naprednijom tehnologijom? Prijavite se za zaposlenje e mailom u kontakt formi ili popunite prijavu lično u sjedištu kompanije. Trenutno otvorene pozicije su:

LAKIRER

MONTER

STOLAR

PROJEKTANT

Kontakt

Industrijska zona Vijaka, Prnjavor

Logo footer

Pratite nas i na

Slika 1
Slika 1
Slika 1

Ova internetska stranica je kreirana i održava se uz finansijsku podršku Evropske unije (EU) i Federalnog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj Vlade SR Njemačke (BMZ). Sadržaj ove internetske stranice je isključiva odgovornost Rizba doo i nužno ne odražava stanovišta EU ili BMZ.