Slika 1
Slika 3

DUGOTRAJSNOST SE CIJENI

Dugotrajnost je ključna riječ. Koristimo samo najkvalitetnije materijale i najbolje metode proizvodnje kako bismo osigurali da naš namještaj traje godinama. Naši stručnjaci osiguravaju da svaki proizvod koji izađe iz naših radionica zadovoljava naše stroge standarde kvalitete kako bi osigurali da će vaš novi namještaj trajati godinama.

First slide

Saradnja sa arhitektama

Uvijek težimo za savršenstvom u našem poslu, a saradnja sa arhitektima je ključna za to. Naši stručnjaci rade sa najboljim arhitektima kako bi osigurali da naši projekti izgledaju ne samo estetski privlačni, nego i funkcionalni i ergonomski ispravni. U našem portfolio možete vidjeti primjere naših projekata koje su arhitekti zajedno s nama osmislili. Uz saradnju sa arhitektima, mi uvažavamo i želje klijenata te prilagođavamo naš rad u skladu sa njihovim budžetom i preferencijama. Naš cilj je da svaki projekat bude jedinstven i da klijenti budu zadovoljni našim radom.

First slide

Naši klijenti i reference

Pitajte naše partnere i klijente o nama. Oni su naša najbolja preporuka! Kroz profesionalan i inovativan pristup, mi gradimo našu reputaciju. Od svog osnivanja Rizba sarađuje sa brojnim domaćim i stranim kompanijama, organizacijama i institucijama. Referentna lista SYS Company edukacijskog centra uključuje vodeće internacionalne i lokalne kompanije, državni sektor i nevladine organizacije. Preko 100 vodećih firmi i organizacija iz Bosne i Hercegovine i regije su naši zadovoljni klijenti, a neki od njih su:

Kontakt

Industrijska zona Vijaka, Prnjavor

Logo footer

Pratite nas i na

Slika 1
Slika 1
Slika 1

Ova internetska stranica je kreirana i održava se uz finansijsku podršku Evropske unije (EU) i Federalnog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj Vlade SR Njemačke (BMZ). Sadržaj ove internetske stranice je isključiva odgovornost Rizba doo i nužno ne odražava stanovišta EU ili BMZ.